BMW 4 serie M440d 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 4 serie m440d 340pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn BMW 4 serie M440d 340pk chiptunen?

Het standaard programma in de BMW 4 serie M440d 340pk ecu van uw BMW 4 serie M440d 340pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw BMW auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw BMW 4 serie zult u merken dat uw BMW 4 serie veel lekkerder rijdt door BMW 4 serie chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen BMW 4 serie M440d 340pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW 4 serie M440d 340pk
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning BMW 4 serie M440d 340pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de BMW 4 serie M440d 340pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse BMW 4 serie M440d 340pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning BMW 4 serie M440d 340pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw BMW 4 serie M440d 340pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw BMW 4 serie M440d 340pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de BMW 4 serie M440d 340pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je BMW 4 serie M440d 340pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • De beste BMW 4 serietuning files in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor uw BMW 4 serie M440d 340pk kan doen:

Methodes voor BMW 4 serie M440d 340pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: BMW 4 serie M440d 340pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning BMW 4 serie M440d 340pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de BMW 4 serie M440d 340pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de BMW 4 serie M440d 340pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een BMW 4 serie M440d 340pk met meer kracht, zonder dat je BMW 4 serie M440d 340pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning BMW 4 serie M440d 340pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de BMW 4 serie M440d 340pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW 4 serie M440d 340pk chiptuning. Hierbij pas je de BMW 4 serie M440d 340pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning BMW 4 serie M440d 340pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun BMW 4 serie M440d 340pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten BMW 4 serie M440d 340pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor BMW 4 serie M440d 340pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Rover ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw BMW en bent u uw BMW auto dus even kwijt.