BMW 4 serie M4 – 431pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 4 serie m4 – 431pk

Stage 1 BMW 4 serie M4 – 431pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 431pk 500pk +16%
Koppel 600nm 650nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2979 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2
Compressieverhouding 10,2 : 1
Boring X slag 84,0 X 89,6 mm
Motornummer S55B30A

BMW tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW 4 serie M4 – 431pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw BMW 4 serie vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door BMW auto chip tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning BMW 4 serie M4 – 431pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je BMW 4 serie veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je BMW 4 serie meer performance heeft gekregen.

De voordelen BMW 4 serie M4 – 431pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw BMW 4 serie M4 – 431pk
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw BMW 4 serie M4 – 431pk​
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de BMW 4 serie M4 – 431pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse BMW 4 serie M4 – 431pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning BMW 4 serie M4 – 431pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de BMW 4 serie M4 – 431pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je BMW 4 serie M4 – 431pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW 4 serie M4 – 431pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw BMW 4 serie M4 – 431pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw BMW 4 serie M4 – 431pk kan worden!
 • Goede BMW 4 serietuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor BMW 4 serie M4 – 431pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 BMW 4 serie M4 – 431pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het BMW 4 serie M4 – 431pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope BMW 4 serie M4 – 431pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de BMW 4 serie M4 – 431pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je BMW 4 serie M4 – 431pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning BMW 4 serie M4 – 431pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van BMW 4 serie M4 – 431pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je BMW 4 serie M4 – 431pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW 4 serie M4 – 431pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun BMW 4 serie M4 – 431pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over BMW 4 serie M4 – 431pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw BMW 4 serie M4 – 431pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge BMW 4 serie M4 – 431pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de BMW , zonder dat hierbij veranderingen BMW baar zijn door het blote oog.

Daarom is je BMW al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.