BMW 3 serie 318i 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 3 serie 318i 136pk

Stage 1 BMW 3 serie 318i 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 148pk +8.8%
Koppel 180nm 195nm +8.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning BMW 3 serie 318i 136pk?

Het motormanagementsysteem van uw BMW 3 serie is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

BMW 3 serie tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je BMW 3 serie zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw BMW 3 serie 318i 136pk
 • Meer performance uit uw BMW
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse BMW 3 serie 318i 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw BMW 3 serie 318i 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning BMW 3 serie 318i 136pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw BMW 3 serie 318i 136pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het BMW 3 serie 318i 136pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw BMW 3 serie 318i 136pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw BMW 3 serie 318i 136pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 BMW 3 serie 318i 136pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning BMW 3 serie 318i 136pk is een populaire methode om je BMW 3 serie 318i 136pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope BMW 3 serie 318i 136pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw BMW 3 serie 318i 136pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 BMW 3 serie 318i 136pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de BMW 3 serie 318i 136pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw BMW 3 serie 318i 136pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW 3 serie 318i 136pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 BMW 3 serie 318i 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische BMW 3 serie 318i 136pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 BMW chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw BMW .

Daarom is je BMW al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.