BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw 1 serie 125d (2.0d) 224pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk auto kan doen:

De ecu software van uw BMW 1 serie is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW 1 serie is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

BMW 1 serie tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chiptuningBMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk?​

Bij stage 1 tuning BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste BMW 1 serietuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk.

Zo doen wij buiten BMW 1 serie 125D (2.0D) 224pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW auto doen.