Audi Q7 60 TFSI-e 456pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi q7 60 tfsi-e 456pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi Q7 60 TFSI-e 456pk?

Het motormanagementsysteem van uw Audi Q7 60 TFSI-e 456pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Audi Q7 60 TFSI-e 456pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Audi Q7 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Audi Q7 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Audi Q7 60 TFSI-e 456pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Audi Q7 60 TFSI-e 456pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw Audi

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi Q7 60 TFSI-e 456pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Audi Q7 60 TFSI-e 456pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Audi Q7 60 TFSI-e 456pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Audi Q7 60 TFSI-e 456pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van de beste Audi Q7 60 TFSI-e 456pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Audi Q7 60 TFSI-e 456pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Audi Q7 60 TFSI-e 456pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi Q7 60 TFSI-e 456pk is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Audi Q7 60 TFSI-e 456pk.

Daardoor is dit een voordelige Audi Q7 60 TFSI-e 456pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Audi Q7 60 TFSI-e 456pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi Q7 60 TFSI-e 456pk met meer kracht, zonder dat je Audi Q7 60 TFSI-e 456pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Audi Q7 60 TFSI-e 456pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Audi Q7 60 TFSI-e 456pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi Q7 60 TFSI-e 456pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Audi Q7 60 TFSI-e 456pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Audi Q7 60 TFSI-e 456pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Audi Q7 60 TFSI-e 456pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi Q7 60 TFSI-e 456pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q7 60 TFSI-e 456pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Fiat ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Audi , zonder dat hierbij aanpassingen Audi baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Audi en bent u uw Audi auto dus even kwijt.