Audi Q7 55 TFSI-e 381pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi q7 55 tfsi-e 381pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk auto kan doen:

De ecu software van uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Audi Q7 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Audi Q7 55 TFSI-e 381pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Audi Q7 55 TFSI-e 381pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Audi Q7 55 TFSI-e 381pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Audi Q7 meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Audi Q7 55 TFSI-e 381pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi Q7 55 TFSI-e 381pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Audi Q7 55 TFSI-e 381pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Audi Q7 55 TFSI-e 381pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi Q7 55 TFSI-e 381pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Audi Q7tuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk kan worden!

Verschillende vormen Audi Q7 55 TFSI-e 381pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Audi Q7 55 TFSI-e 381pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Audi Q7 55 TFSI-e 381pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Audi Q7 55 TFSI-e 381pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Audi Q7 55 TFSI-e 381pk met meer kracht, zonder dat je Audi Q7 55 TFSI-e 381pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi Q7 55 TFSI-e 381pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Audi Q7 55 TFSI-e 381pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Audi Q7 55 TFSI-e 381pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Audi Q7 55 TFSI-e 381pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Audi Q7 55 TFSI-e 381pk haalt.

Voor wie alles uit hun Audi Q7 55 TFSI-e 381pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Audi Q7 55 TFSI-e 381pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi Q7 55 TFSI-e 381pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Audi auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Audi auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Audi auto doen.