Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 30 tfsi (1.0t) 110pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk?

De ecu software van uw Audi A3 is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Audi auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Audi A3 chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk​
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk
 • Sneller optrekken uit uw Audi

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk kan worden!

Verschillende vormen Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Audi A3 30 TFSI (1.0T) 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Aston Martin
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Audi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Audi .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.