Verhuiswagen nodig in Amsterdam?

Heb je een verhuizing gepland staan binnenkort, maar ben je door alle stress vergeten een verhuiswagen te regelen? Bij Jovar Aanhanger verhuur kun je terecht voor verschillende modellen verhuiswagens in Amsterdam. De verhuiswagen lopen op van 3 m3 tot meer dan 10 m3, dus er is altijd een wagen die perfect past bij jouw situatie. En ga je verhuizen naar het buitenland? Dan is het ook mogelijk de verhuiswagen voor een langere periode te huren.

Inhoudsopgave

Over Jovar Aanhanger verhuur

Dit bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en hebben dus de nodige ervaring opgedaan. Het is een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast verhuren zij bijna alles, van verhuiswagens tot boottrailers en van autoambulances tot steigeraanhangers. Daarnaast hebben ook alle aanhangers een bagagenet en spanbanden wanneer dit nodig is, en kan er een disselslot meegeleverd worden indien noodzakelijk.

Ook voor de nodige onderhoud, reparatie, controle en aankoop van je eigen aanhangwagen kun je bij Jovar terecht. Op hetzelfde adres bevindt zich namelijk ook Jovar Techniek.

Het huren van een verhuiswagen

Een verhuiswagen huren amsterdam is bij Jovar ontzettend makkelijk. Allereerst bekijk je op de website welke verhuiswagen het meest geschikt is voor jou. De dekselwagen bijvoorbeeld, is erg handig in gebruik. Je hebt hiervoor je BE rijbewijs nodig, samen met een stevige trekauto. De dekselwagen is 3.00 x 1.50 x 1.60 meter en heeft een laadvermogen van 1900 kilogram. Deze huur je al vanaf €60,- voor één dag.

Voldoet deze wagen aan je eisen en wil je hem gaan huren? Dan kan dat heel makkelijk via de website. Je kiest daarvoor eerst de gewenste datum, de ophaaldatum en de datum waarop je de wagen weer terug brengt. Vervolgens voer je wat algemene contactgegevens in en kun je eventueel nog een opmerking plaatsen, daarna kun je de wagen gaan reserveren. Ontzettend simpel!

Inmiddels zijn er al meer dan 5500 aanhangwagens verhuurd door Jovar sinds 2010 en zijn er altijd aanhangwagens op voorraad. Hoeveel dat er exact zijn is lastig te zeggen, dat ligt er maar net aan hoeveel er verhuurd zijn.

Contact opnemen met Jovar

De klantenservice van Jovar is 6 dagen in de week bereikbaar van 8:00 tot 13:00 uur. Dit kan telefonisch maar ook via de e-mail. Daarnaast is het ook mogelijk contact met Jovar op te nemen door middel van het contactformulier, deze vind je op de website. Wanneer je deze hebt verzonden, probeert één van de medewerkers zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Telefoonnummer: 0297-324486

E-mailadres: verhuur@jovar.nl

Langskomen kan natuurlijk ook. Wel is het aan te raden hier eerst een afspraak voor te maken. De makkelijkste manier om dat te doen, is telefonisch. Het bezoekadres is:

Aalsmeerderweg 230
1432 CW
Aalsmeer

Plaats een reactie