Chiptuning Zwanenburg zorgt voor:

Ontdek wat chiptuning in Zwanenburg voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.De motor computer is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Zwanenburg.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Beter geluid ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning gaan wij bij u thuis langs. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Zwanenburg ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Zwanenburg ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Zwanenburg. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Zwanenburg OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Zwanenburg

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Zwanenburgtuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Zwanenburg chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi RS6

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Zwanenburg auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Zwanenburg chiptuning.

Zo doen wij naast Zwanenburg chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ja, wij zitten in zwaag. Dit is in de buurt van Zwanenburg . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Spaarnwoude, Vijfhuizen, Spaarndam, Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Overveen, Hofgeest, Tuindorp, Bloemendaal. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Auto producenten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning Zwanenburg zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij