Chiptuning Zwaanshoek zorgt voor:

Wat voor voordelen heeft chiptuning voor mijn auto?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is ontwikkeld om het vermogen te halen welke in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen door chiptuning Zwaanshoek.

Chiptuning Zwaanshoek kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk soepelder en sneller rijdt door chiptuning Zwaanshoek. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een bezoek aan huis. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Zwaanshoek chiptuning engineer onderworpen. Deze Zwaanshoek ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Zwaanshoek bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Zwaanshoek chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Zwaanshoek OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Zwaanshoek chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Zwaanshoek

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Zwaanshoek chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Zwaanshoek chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Zwaanshoek als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ons bedrijf is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Zwaanshoek . Bekijk Mijn Chiptuning op hieronder:

We zitten ook in de buurt van: Bennebroek, De Glip, Vogelenzang, Heemstede, Hoofddorp, Vijfhuizen, Haarlem, Lisserbroek, Tuindorp, Rijsenhout. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Auto producenten remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning Zwaanshoek zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij