Chiptuning Zoetermeer | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Zoetermeer zorgt voor:

Wat zijn de voordelen van chiptuning voor mijn auto?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in Zoetermeer.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Zoetermeer.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen

Sportiever karakter​

Mooier geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Zoetermeer. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Zoetermeer chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst ​

Exclusief gebruik van de beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Zoetermeer OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Zoetermeer is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Zoetermeer chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Lees dit recente project: volkswagen tuning

Chiptuning Zoetermeer Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Zoetermeertuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Zoetermeer chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi in Zoetermeer

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Zoetermeer autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door heel Nederland. Onze tuning locaties kun je hieronder vinden:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Delft, Rijswijk, Leiden, Den haag, Alphen aan den Rijn, Gouda, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Rotterdam, Katwijk. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Chippen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van auto chippen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Zoetermeer zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij