Chiptuning Wormer | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Wormer zorgt voor:

Ontdek wat chiptuning in Wormer voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen:

Sportiever karakter​

Mooier geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Wormer. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Wormer engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Wormer engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Wormer chiptunen

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst ​

Exclusief gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Wormer OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Wormer is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Wormer chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Ontdek dit recente voorbeeld: mercedes a klasse tuning

Chiptuning Wormer Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Wormer is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door het chippen.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een lijst van onze locaties

We zitten ook in de buurt van: Noord Holland, Langeheit, Westzaan, Zaanstad, Zaandam, De Rijp, Oostzaan, Graft, Assendelft, Halfweg. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij