Chiptuning Wognum | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Wognum zorgt voor:

Lees hier wat chiptuning in Wognum voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is gemaakt om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel fijner en sneller rijdt door chiptuning Wognum. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen:

Sneller optrekken​

Geluid klinkt sportiever ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Wognum. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Wognum chiptuning engineer onderworpen. Deze Wognum engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Wognum. Een specifieke tuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Wognum chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Verschillende soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Wognum OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Wognum is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Wognum maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Lees dit recente voorbeeld: honda accord tuning

Chiptuning Wognum Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Wognum chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi RS6 in Wognum

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Wognum auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Wognum chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Wognumsoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hieronder kunt u al onze Mijn Chiptuning vestigingen bekijken:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Nibbixwoud, Molenbuurt, Hoorn, Midwoud, Berkhout, Abbekerk, Opmeer, Harderwijk, Hoogwoud, Westwoud. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto producenten ook. Het zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Wognumbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij