Chiptuning Winkel

Ontdek wat chiptuning in Winkel voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Dit is omdat deze is geprogrammeerd om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en gelimmiteerde vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Winkel kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verminderen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel fijner en sportiever rijdt door chiptuning Winkel. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:

Sportiever karakter​

Geluid klinkt sportiever ​

Comfortabeler rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning komen wij bij u thuis langs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Winkel chiptuning engineer onderworpen. Deze Winkel engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Goede chiptuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Winkel OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Winkel is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Winkel Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi RS6

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Winkel chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, ons bedrijf zit namelijk in Zwaag . Bekijk hieronder ons bedrijf op Google Maps:

We zitten ook vlakbij: Hoogwoud, De Noord, Waarland, Opmeer, Harderwijk, Nes, Schagen, Abbekerk, Langedijk, Dirkshorn. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij