Chiptuning Wijk aan Zee | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Wijk aan Zee: Bij u in de buurt

Wat zijn de voordelen van chiptuning Wijk aan Zee voor mijn auto?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU (motor controller) is afgesteld om een specifiek aantal PK te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door chiptuning Wijk aan Zee.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Wijk aan Zee.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel fijner en sneller rijdt door chiptuning Wijk aan Zee. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen:

Meer PK's​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Wijk aan Zee. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Wijk aan Zee chiptuning engineer onderworpen. Deze Wijk aan Zee ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Exclusief gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Wijk aan Zee OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Wijk aan Zee chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lees dit relevante project: honda accord tuning

Chiptuning Wijk aan Zee Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Wijk aan Zee chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Wijk aan Zee

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning locaties

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Beverwijk, IJmuiden, Commandeurs, Waterakkers, Heemskerk, Hofgeest, Castricum, Uitgeest, Bloemendaal, Assendelft. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning Wijk aan Zee zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij