Chiptuning Wieringerwerf: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Wieringerwerf voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het aantal PK moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:

Sneller optrekken​

Geluid klinkt beter ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We beginnen het proces met een bezoek aan huis. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Wieringerwerf engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Wieringerwerf. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Wieringerwerf OBD chiptuning

OBD chiptuning Wieringerwerf is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Wieringerwerf maak je gebruik van de obd port in je auto.

Daardoor is dit een goedkope Wieringerwerf chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Wieringerwerf

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Wieringerwerf is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Wieringerwerf kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Wieringerwerf.

Zo doen wij naast chiptuning Wieringerwerf ook diverse andere software aanpassingen voor Wieringerwerf auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Wieringerwerf . Bekijk ons bedrijf op hieronder:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Slootdorp, Middenmeer, Hippolytushoef, Oosterland, Den Oever, Opperdoes, Medemblik, Anna Paulowna, Wieringerwaard, Harderwijk. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Dit doen fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, of lees verder voor een samenvatting.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij