Chiptuning Wervershoof zorgt voor:

Wat voor voordelen heeft chiptuning Wervershoof voor mijn auto?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning gaan wij bij u thuis langs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Wervershoof chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Wervershoof. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Wervershoof chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende soorten auto chippen:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Wervershoof OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Wervershoof is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Wervershoof

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Wervershoof chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi RS6

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Wervershoof . Hieronder kun je de kaart zien met ons adress:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Geuzenbuurt, Andijk, Hoogkarspel, Medemblik, Westwoud, Opperdoes, Midwoud, Enkhuizen, Venhuizen, Nibbixwoud. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Chiptunen doen auto producenten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Wervershoofbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij