Chiptuning Waterakkers zorgt voor:

Wat voor voordelen heeft chiptuning Waterakkers voor mijn auto?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De Electronic Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Waterakkers kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepelder en sneller rijdt door chiptuning Waterakkers. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen:

Sneller optrekken​

Mooier geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op prospectie komen. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Waterakkers chiptuning engineer onderworpen. Deze Waterakkers engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Waterakkers engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Waterakkers chiptunen

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Waterakkers OBD chiptuning

OBD chiptuning Waterakkers is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Waterakkers maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Waterakkers krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Waterakkers

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Waterakkers tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ja, ons bedrijf in zwaag. Dit is in de buurt van Waterakkers . Bekijk hieronder ons bedrijf op de kaart:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Commandeurs, Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Castricum, Wijk aan Zee, Langeheit, Assendelft, IJmuiden, Hofgeest. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van remappen, of lees verder voor een samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Waterakkersbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij