Chiptuning Waarland: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Waarland voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door chiptuning Waarland.

Chiptuning Waarland kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:

Sportiever karakter​

Geluid klinkt sportiever ​

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning komen wij bij u thuis langs. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Waarland chiptuning engineer onderworpen. Deze Waarland engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Exclusief gebruik van goede tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Waarland OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Waarland Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Waarlandtuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Waarland is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi in Waarland

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

We zitten in de buurt, ons bedrijf zit namelijk in Zwaag . Hieronder kun je de kaart zien met ons adress:

We zitten ook in de buurt van: De Noord, Langedijk, Dirkshorn, Winkel, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Heerhugowaard, Schagen, Hoogwoud, Opmeer. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto makers chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Waarlandbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij