Chiptuning Volendam zorgt voor:

Ontdek wat chiptuning in Volendam voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is geschreven om de performance te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Volendam.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder en sneller rijdt door chiptuning Volendam. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen:

Sneller optrekken​

Geluid klinkt sportiever ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een bezoek aan huis. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volendam chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volendam engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Volendam chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Eerst een goede back-up ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volendam OBD chiptuning

OBD chiptuning Volendam is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Volendam maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volendam Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volendam is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door remapping.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ja, wij zitten in zwaag. Dit is in de buurt van Volendam . Bekijk Mijn Chiptuning op hieronder:

We zitten ook in de buurt van: Edam, Havenbuurt, Monnickendam, Purmerend, Broek in Waterland, Ilpendam, Oosthuizen, Halfweg, Middenbeemster, Landsmeer. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij