Chiptuning Vogelenzang: Bij u in de buurt

Wat voor voordelen heeft chiptuning Vogelenzang?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen:

Meer vermogen​

Geluid klinkt sportiever ​

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een bezoek aan huis. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Vogelenzang chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Vogelenzang. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Vogelenzang leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Vogelenzang chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede back-up ​

De beste tuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Beschikbare soorten auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Vogelenzang OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Vogelenzang chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Vogelenzang Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Vogelenzangtuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Vogelenzang chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi RS6 in Vogelenzang

Specialistische ECU software kennis​

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, Mijn Chiptuning zit namelijk in Zwaag . Bekijk Mijn Chiptuning op hieronder:

We zitten ook in de buurt van: Bennebroek, De Glip, Zwaanshoek, Heemstede, Zandvoort, Haarlem, Tuindorp, Lisserbroek, Vijfhuizen, Hoofddorp. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto makers chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Vogelenzang zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij