Chiptuning Urk | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Urk

Wat zijn de pluspunten van chiptuning in Urk?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De Engine Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Chiptuning Urk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen

Meer koppel​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Urk. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Urk chiptuning engineer onderworpen. Deze Urk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Urk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Urk verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Urk chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat ​

De beste tuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Urk OBD chiptuning

OBD chiptuning Urk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Ontdek dit recente voorbeeld: mercedes sprinter tuning

Stage 2 chiptuning Urk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Urk

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Urk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Urk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hier beneden ziet u een lijst van onze vestigingen

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Tollebeek, Nagele, Swifterbant, Emmeloord, Creil, Ens, Dronten, Lelystad, Marknesse, Enkhuizen. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Chippen doen de auto producenten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, of lees verder voor een samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op chip tuning voor dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Urkbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij