Chiptuning Uithoorn

Wat voor voordelen heeft chiptuning Uithoorn?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU (motor controller) is geprogrammeerd om een bepaald aantal vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Chiptuning Uithoorn kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en fijner aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Sportiever geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning gaan wij bij u thuis langs. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Uithoorn ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Uithoorn engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Uithoorn engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede back-up ​

De beste chiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Uithoorn OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Uithoorn is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Uithoorn

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Uithoorn tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Uithoorn is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi RS6 in Uithoorn

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Uithoorn kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Uithoorn.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Uithoorn . Bekijk ons bedrijf op hieronder:

We zitten ook vlakbij: De Kwakel, Aalsmeer, Kudelstaart, Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen, Rozenburg, Rijsenhout, Duivendrecht, Hoofddorp, Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Uithoorn zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij