Chiptuning Tuitjenhorn | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Tuitjenhorn

Wat zijn de voordelen van chiptuning Tuitjenhorn?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software precies het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Tuitjenhorn. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Tuitjenhorn engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Tuitjenhorn ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Tuitjenhorn engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Tuitjenhorn leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van de beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Tuitjenhorn OBD chiptuning

OBD chiptuning Tuitjenhorn is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Tuitjenhorn chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Tuitjenhorn krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Bekijk dit relevante project: chip tuning Lotus

Stage 2 chiptuning Tuitjenhorn

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Tuitjenhorntuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Tuitjenhorn is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Tuitjenhorn auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Tuitjenhorn.

Zo doen wij naast chiptuning Tuitjenhorn ook diverse andere software modificaties voor Tuitjenhorn auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning vestigingen

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Warmenhuizen, Dirkshorn, Schoorl, Groet, Waarland, Langedijk, Petten, Schagen, Schagerbrug, Bergen. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Remappen doen de fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, of lees verder voor een samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op chip tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Tuitjenhornbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij