Chiptuning Tuindorp | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Tuindorp zorgt voor:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Tuindorp?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verminderen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:

Sportiever karakter​

Geluid klinkt mooier ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Tuindorp. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Tuindorp chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens het tunen

Vooraf een goede back-up ​

Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor motor tuning leggen we hieronder uit:

Stage 1 Tuindorp OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Tuindorp is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Lees dit relevante project: hyundai i10 tuning

Chiptuning Tuindorp Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Tuindorp tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hier beneden ziet u een lijst van onze chiptuning locaties

We zitten ook in de buurt van: Overveen, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, De Glip, Bennebroek, Vijfhuizen, Spaarnwoude, Spaarndam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Auto producenten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chip tuning om benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Tuindorp zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij