Chiptuning Tuindorp Oostzaan

Wat voor voordelen heeft chiptuning Tuindorp Oostzaan?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.De Electronic Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een specifiek vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Tuindorp Oostzaan.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer PK's​

Mooier geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een bezoek aan huis. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Tuindorp Oostzaan ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Tuindorp Oostzaan engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare soorten auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Tuindorp Oostzaan OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Tuindorp Oostzaan krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Tuindorp Oostzaan Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ja, ons bedrijf in zwaag. Dit is in de buurt van Tuindorp Oostzaan . Hieronder kun je de kaart zien met ons adress:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Kadoelen, Landsmeer, Oostzaan, Zaandam, Zaanstad, Amsterdam, Ilpendam, Broek in Waterland, Duivendrecht, Diemen. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij