Chiptuning Tollebeek | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Tollebeek

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten chiptunen in Tollebeek?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ecu is geprogrammeerd om een specifiek aantal PK te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning Tollebeek. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen

Meer performance​

Sportiever geluid ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Tollebeek. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Tollebeek chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Tollebeek engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Tollebeek chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up ​

Exclusief gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Tollebeek OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Tollebeek is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Tollebeek maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lees dit relevante project: bmw chip tuning

Chiptuning Tollebeek Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Tollebeek tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Tollebeek chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door het chippen.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Tollebeek autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van onze vestigingen

We zitten ook in de buurt van: Nagele, Emmeloord, Urk, Creil, Ens, Marknesse, Swifterbant, Dronten, Lelystad, Biddinghuizen. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning om dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Tollebeekbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij