Chiptuning Swifterbant | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Swifterbant zorgt voor:

Ontdek wat chiptuning in Swifterbant voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd.De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in Swifterbant.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Swifterbant.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Swifterbant. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt sportiever ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Swifterbant. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Swifterbant specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Swifterbant engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Swifterbant chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van beste tuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Swifterbant OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Swifterbant chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Swifterbant krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Een recent voorbeeld is alfa tuning

Chiptuning Swifterbant Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Swifterbant chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi in Swifterbant

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Swifterbant chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Swifterbant als roetfilterverwijderen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door Nederland. Onze chiptuning locaties kun jij beneden vinden

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Dronten, Nagele, Urk, Biddinghuizen, Tollebeek, Lelystad, Ens, Emmeloord, Marknesse, Creil. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Chippen doen de auto producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning om dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning Swifterbant zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij