Chiptuning Spijkenisse zorgt voor:

Wat voor voordelen heeft chiptuning in Spijkenisse?

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is omdat deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot wel 15% verminderen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Spijkenisse. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Sportiever geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op prospectie gaan. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Spijkenisse chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Spijkenisse chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Spijkenisse OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Spijkenisse Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Spijkenisse is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door het chippen.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Spijkenisse . Bekijk hieronder Mijn Chiptuning op Google Maps:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Barendrecht, Delft, Rijswijk, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Den haag, Zoetermeer. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Spijkenissebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij