Chiptuning Slootdorp | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Slootdorp zorgt voor:

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd.De ECU (motor controller) is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de brochure van de auto.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning Slootdorp kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen:

Sneller optrekken​

Geluid klinkt beter ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Slootdorp. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Slootdorp ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Slootdorp. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Slootdorp chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Slootdorp OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Slootdorp is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Slootdorp chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een relevant voorbeeld is mercedes sprinter tuning

Stage 2 chiptuning Slootdorp

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. De tuning locaties kun jij beneden bekijken:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wieringerwerf, Middenmeer, Hippolytushoef, Wieringerwaard, Anna Paulowna, Oosterland, Den Oever, Winkel, Spoorbuurt, Nes. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto makers remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons compleet op chip tuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Slootdorp zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij