Chiptuning Sint Pancras | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Sint Pancras: Bij u in de buurt

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chiptunen in Sint Pancras?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is omdat deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een meer vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Sint Pancras.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verminderen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Beter geluid ​

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Sint Pancras. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Sint Pancras chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Sint Pancras verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Sint Pancras OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Sint Pancras is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Sint Pancras krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Ontdek dit recente voorbeeld: opel vivaro tuning

Stage 2 chiptuning Sint Pancras

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door het chippen.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Sint Pancras chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Sint Pancras auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder is het mogelijk om al de Mijn Chiptuning locaties vinden:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Heerhugowaard, Oudorp, Alkmaar, Langedijk, Bergen, Stompetoren, Oostdorp, Rustenburg, Warmenhuizen, Schoorl. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons volledig op auto chippen om dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Sint Pancrasbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij