Chiptuning Schoorl

Ontdek wat chiptuning in Schoorl voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal PK moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en gelimmiteerde vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Schoorl kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen:

Sneller optrekken​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op bezoek gaan. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Schoorl chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Schoorl bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Schoorl chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Schoorl OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Schoorl is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Schoorl maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Schoorl Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Schoorl chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Schoorl chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Schoorl auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Schoorl . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Bergen, Warmenhuizen, Groet, Oostdorp, Tuitjenhorn, Sint Pancras, Dirkshorn, Petten, Langedijk, Alkmaar. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Auto fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Schoorl zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij