Chiptuning Rozenburg | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Rozenburg: Bij u in de buurt

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Rozenburg?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is omdat deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen door chiptuning Rozenburg.

Chiptuning Rozenburg kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en fijner aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt beter ​

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Rozenburg. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Rozenburg specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Rozenburg verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede back-up ​

De beste chiptuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Rozenburg OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Bekijk dit relevante project: opel vivaro tuning

Chiptuning Rozenburg Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Rozenburgtuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Rozenburg kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Rozenburg.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Hier beneden ziet u een lijst van onze chiptuning vestigingen

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rijsenhout, Aalsmeer, Hoofddorp, Kudelstaart, De Kwakel, Vijfhuizen, Uithoorn, Zwaanshoek, Amstelveen, De Glip. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, of lees hieronder een samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning Rozenburg zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij