Chiptuning Rijsenhout | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Rijsenhout

Ontdek wat chiptuning in Rijsenhout voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.De motor controller is geprogrammeerd om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Rijsenhout.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen:

Sneller optrekken​

Beter geluid ​

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Rijsenhout. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Rijsenhout ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Rijsenhout. Een specifieke maatwerk auto chippen dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Rijsenhout chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst ​

Goede chiptuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Rijsenhout OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Rijsenhout chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Een relevant voorbeeld is vw tuning

Chiptuning Rijsenhout Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Rijsenhout chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door chiptuning.

Specialistische ECU software kennis​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Rijsenhoutsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hieronder ziet u een lijst van de vestigingen

We zitten ook in de buurt van: Rozenburg, Aalsmeer, Kudelstaart, Hoofddorp, De Kwakel, Zwaanshoek, Uithoorn, Vijfhuizen, De Glip, Lisserbroek. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning Rijsenhout zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij