Chiptuning Petten | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Petten

Ontdek wat chiptuning in Petten voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ecu is geprogrammeerd om een bepaald vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Geluid klinkt beter ​

Comfortabeler rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Petten. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Petten chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Petten. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Petten chiptunen

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Petten OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Petten is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Een goed voorbeeld is subaru impreza tuning

Chiptuning Petten Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Petten tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Petten is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi RS6

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Beneden is het mogelijk om al de Mijn Chiptuning vestigingen vinden:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Groet, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Schagerbrug, Dirkshorn, Schoorl, Callantsoog, Schagen, Bergen, Nes. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto makers chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning om benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Pettenbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij