Chiptuning Overmeer zorgt voor:

Wat voor voordelen heeft chiptuning Overmeer?

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd.De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Overmeer.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen

Meer vermogen​

Sportiever geluid ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op prospectie komen. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Overmeer ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Overmeer. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Overmeer bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Overmeer OBD chiptuning

OBD chiptuning Overmeer is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Overmeer krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Overmeer

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Overmeer is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door het chippen.

Specialistische ECU software inzicht​

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Overmeersoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

We zitten in de buurt, Mijn Chiptuning zit namelijk in Zwaag . Hieronder kun je de kaart zien met ons adress:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Nederhorst den Berg, Kortenhoef, Weesp, Driemond, Naarden, Muiden, Bussum, Hilversum, Muiderberg, Ouderkerk aan de Amstel. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij