Chiptuning Oudorp | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Oudorp: Bij u in de buurt

Lees hier wat chiptuning in Oudorp voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is ontwikkeld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning Oudorp. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen:

Sportiever karakter​

Geluid klinkt harder ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Oudorp. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Oudorp chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Oudorp engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Oudorp leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Oudorp chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Beschikbare soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Oudorp OBD chiptuning

OBD chiptuning Oudorp is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Bekijk dit relevante voorbeeld: fiat 500 chiptuning

Chiptuning Oudorp Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Onze vestigingen kun je hier beneden bekijken:

We zitten ook vlakbij: Alkmaar, Sint Pancras, Stompetoren, Heerhugowaard, Boekel, Oostdorp, Heiloo, Bergen, Rustenburg, Oosterzij. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Chippen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder fabrikant je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, of lees verder voor een samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons compleet op chip tuning om benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij