Chiptuning Oudeschild | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Oudeschild: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Oudeschild voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het aantal PK moet hebben dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

Chiptuning Oudeschild kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sportiever rijdt door chiptuning Oudeschild. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen

Meer performance​

Geluid klinkt beter ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Oudeschild. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Oudeschild chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Oudeschild engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Oudeschild leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Oudeschild chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat ​

Goede tuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Oudeschild OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Ontdek dit recente voorbeeld: audi a3 chiptuning

Chiptuning Oudeschild Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Oudeschild is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door het chippen.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Oudeschild autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land hebben we locaties. Onze Mijn Chiptuning locaties kun je beneden vinden:

We zitten ook vlakbij: Den Burg, Zevenhuizen, Oost, Den Helder, Oosterland, Den Oever, Hippolytushoef, Julianadorp, Breezand, Anna Paulowna. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Oudeschildbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij