Chiptuning Ouderkerk aan de Amstel | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Ouderkerk aan de Amstel

Wat voor voordelen heeft chiptuning voor mijn auto?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt mooier ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Ouderkerk aan de Amstel. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ouderkerk aan de Amstel chiptuning engineer onderworpen. Deze Ouderkerk aan de Amstel ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ouderkerk aan de Amstel. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Ouderkerk aan de Amstel bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst ​

Exclusief gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ouderkerk aan de Amstel OBD chiptuning

OBD chiptuning Ouderkerk aan de Amstel is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Ouderkerk aan de Amstel maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Zie dit relevante project: volkswagen tuning

Stage 2 chiptuning Ouderkerk aan de Amstel

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Ouderkerk aan de Amsteltuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ouderkerk aan de Amstel is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi RS6

Specialistische ECU software kennis​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Ouderkerk aan de Amstel ook verschillende andere software modificaties voor Ouderkerk aan de Amstel als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hieronder kunt u al de Mijn Chiptuning locaties bekijken:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Amsterdam, Driemond, Uithoorn, Weesp, Nederhorst den Berg, Overmeer, De Kwakel. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ouderkerk aan de Amstelbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij