Chiptuning Opmeer zorgt voor:

Wat voor voordelen heeft chiptuning in Opmeer voor mijn auto?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen dat in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Opmeer.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen

Meer PK's​

Beter geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning gaan wij bij u thuis langs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opmeer specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opmeer engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Opmeer chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opmeer OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opmeer is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Opmeer

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi RS6 in Opmeer

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opmeer kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opmeer chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, ons bedrijf zit namelijk in Zwaag . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

We zitten ook vlakbij: Hoogwoud, Obdam, Molenbuurt, Harderwijk, Winkel, De Noord, Abbekerk, Wognum, Waarland, Langedijk. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opmeerbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij