Chiptuning Oostzaan | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Oostzaan

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Oostzaan?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.De Engine Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door je auto te laten chippen in Oostzaan.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Oostzaan.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt sportiever ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Oostzaan. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Oostzaan verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Oostzaan chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende vormen auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Oostzaan OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Oostzaan is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Oostzaan krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Een relevant voorbeeld is alfa 159 tuning

Stage 2 chiptuning Oostzaan

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Oostzaan tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi RS6 in Oostzaan

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden kunt u al de locaties vinden:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Zaanstad, Zaandam, Landsmeer, Kadoelen, Tuindorp Oostzaan, Ilpendam, Wormer, Westzaan, Broek in Waterland, Langeheit. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten chippen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons volledig op chip tuning om dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Oostzaanbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij