Chiptuning Oosterzij: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Oosterzij voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.De ecu is afgesteld om een specifiek vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Beter geluid ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een bezoek aan huis. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Oosterzij engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Oosterzij chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst ​

De beste tuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Oosterzij OBD chiptuning

OBD chiptuning Oosterzij is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Oosterzij krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Oosterzij Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Oosterzijtuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Oosterzij is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door remapping.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Oosterzij kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Oosterzij.

Zo doen wij buiten chiptuning Oosterzij ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ons bedrijf is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Oosterzij . Bekijk Mijn Chiptuning op hieronder:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Limmen, Heiloo, Akersloot, Boekel, Castricum, Egmond aan den Hoef, Uitgeest, Alkmaar, Egmond aan Zee, Oudorp. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Oosterzijbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij