Chiptuning Nes | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Nes zorgt voor:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Nes?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Nes.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen:

Meer koppel​

Geluid klinkt beter ​

Comfortabeler rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Nes. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Nes chiptuning engineer onderworpen. Deze Nes ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Nes verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nes chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

De beste chiptuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Nes OBD chiptuning

OBD chiptuning Nes is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Nes krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Ontdek dit relevante voorbeeld: toyota aygo tuning

Stage 2 chiptuning Nes

De naam zegt het al. Bij deze methode van Nes tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Nes

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Nes kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nes chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. De vestigingen kun je hier beneden bekijken:

We zitten ook vlakbij: Schagen, Schagerbrug, Wieringerwaard, Dirkshorn, Winkel, Waarland, Tuitjenhorn, Spoorbuurt, De Noord, Anna Paulowna. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op chip tuning voor dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning Nes zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij