Chiptuning Nederhorst den Berg | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Nederhorst den Berg: Bij u in de buurt

Wat zijn de voordelen van chiptuning in Nederhorst den Berg voor mijn auto?

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door je auto te laten chippen in Nederhorst den Berg.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Nederhorst den Berg.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Geluid klinkt sportiever ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Nederhorst den Berg. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Nederhorst den Berg chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Nederhorst den Berg bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van de beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Verschillende soorten auto chippen:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor auto chippen leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nederhorst den Berg OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Een relevant voorbeeld is chevrolet spark tuning

Chiptuning Nederhorst den Berg Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Nederhorst den Berg tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nederhorst den Berg autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al onze chiptuning locaties zien:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Overmeer, Weesp, Kortenhoef, Driemond, Muiden, Naarden, Muiderberg, Bussum, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Dit doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op chiptuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij