Chiptuning Nederhorst den Berg: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Nederhorst den Berg voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Nederhorst den Berg.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Geluid klinkt sportiever ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning gaan wij bij u thuis langs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Nederhorst den Berg chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Nederhorst den Berg bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Nederhorst den Berg chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van de beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Verschillende soorten auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Nederhorst den Berg OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nederhorst den Berg Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Nederhorst den Berg tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nederhorst den Berg autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ons bedrijf is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Nederhorst den Berg . Bekijk hieronder Mijn Chiptuning op Google Maps:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Overmeer, Weesp, Kortenhoef, Driemond, Muiden, Naarden, Muiderberg, Bussum, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chippen, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij