Chiptuning Middenmeer | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Middenmeer

Wat zijn de pluspunten van chiptuning in Middenmeer?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is geschreven om de performance te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en gelimmiteerde vermogen is te vergroten door chiptuning Middenmeer.

Chiptuning Middenmeer kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer vermogen​

Geluid klinkt sportiever ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Middenmeer. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Middenmeer chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Middenmeer engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde tuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Middenmeer bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede back-up ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Middenmeer OBD chiptuning

OBD chiptuning Middenmeer is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Zie dit recente voorbeeld: peugeot 206 tuning

Chiptuning Middenmeer Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Middenmeer is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning vestigingen zien:

We zitten ook vlakbij: Slootdorp, Wieringerwerf, Opperdoes, Harderwijk, Winkel, Abbekerk, Medemblik, Wieringerwaard, Hoogwoud, Anna Paulowna. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op chiptuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning Middenmeer zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij