Chiptuning Lisserbroek | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Lisserbroek

Ontdek wat chiptuning in Lisserbroek voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal PK moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen:

Meer PK's​

Harder geluid ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Lisserbroek. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke maatwerk chiptuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Lisserbroek chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Verschillende vormen chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Lisserbroek OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Een recent voorbeeld is ecu chiptuning Lamborghini

Chiptuning Lisserbroek Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Lisserbroektuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lisserbroeksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland hebben we locaties. Hieronder ziet u een overzicht van de chiptuning locaties

We zitten ook vlakbij: Zwaanshoek, Vogelenzang, Bennebroek, De Glip, Leiden, Rijsenhout, Hoofddorp, Heemstede, Rozenburg, Kudelstaart. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Auto producenten remappen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op auto chippen voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij