Chiptuning Lelystad | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Lelystad

Wat zijn de voordelen van chiptuning in Lelystad?

De standaard software in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Lelystad kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen

Sportiever karakter​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Lelystad. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Lelystad chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Lelystad engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Lelystad chiptunen

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Lelystad OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lelystad is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Lelystad maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Daardoor is dit een voordelige Lelystad chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Bekijk dit relevante project: mercedes chiptuning

Chiptuning Lelystad Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Lelystad tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Lelystad chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Lelystad auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lelystad chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van de Mijn Chiptuning locaties

We zitten ook in de buurt van: Swifterbant, Biddinghuizen, Dronten, Urk, Zeewolde, Almere, Nagele, Tollebeek, Venhuizen, Enkhuizen. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Dit doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons volledig op chiptuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Lelystad zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij