Chiptuning Leerdam

Ontdek wat chiptuning in Leerdam voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd.De reden hiervoor is dat deze software precies het aantal PK moet halen dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Leerdam.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen:

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning komen wij bij u thuis langs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Leerdam ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Leerdam engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Leerdam chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Leerdam OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Leerdam maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Leerdam

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Leerdamtuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Leerdam is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Leerdam

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Leerdam auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Leerdam.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ja, wij zitten in zwaag. Dit is in de buurt van Leerdam . Bekijk ons bedrijf op hieronder:

We zitten ook in de buurt van: Dordrecht, Gouda, Capelle aan den IJssel, Hilversum, Kortenhoef, Barendrecht, Overmeer, Alphen aan den Rijn, Laren, Rotterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen auto makers wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Leerdam zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij