Chiptuning Langedijk | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Langedijk: Bij u in de buurt

Lees hier wat chiptuning in Langedijk voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen welke in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Langedijk.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen:

Sportiever karakter​

Harder geluid ​

Comfortabeler rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Langedijk. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Langedijk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Langedijk leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Langedijk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Langedijk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Bekijk dit recente project: mercedes chiptuning

Chiptuning Langedijk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Langedijk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Langedijk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Langedijk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Langedijk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel Nederland hebben we locaties. Hier beneden kunt u al de locaties zien:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Waarland, De Noord, Heerhugowaard, Sint Pancras, Warmenhuizen, Dirkshorn, Tuitjenhorn, Obdam, Schoorl, Oudorp. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op chip tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij