Chiptuning Kudelstaart | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Kudelstaart: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Kudelstaart voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Kudelstaart kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel fijner en sportiever rijdt door chiptuning Kudelstaart. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen

Meer performance​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Kudelstaart. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Kudelstaart ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Kudelstaart chiptunen

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Kudelstaart OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Zie dit relevante project: alfa 159 tuning

Stage 2 chiptuning Kudelstaart

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Kudelstaart tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Kudelstaart is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi RS6 in Kudelstaart

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Kudelstaart ook verschillende andere software aanpassingen voor Kudelstaart auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. De Mijn Chiptuning vestigingen kun je hier beneden bekijken:

We zitten ook in de buurt van: De Kwakel, Aalsmeer, Rijsenhout, Rozenburg, Uithoorn, Hoofddorp, Amstelveen, Lisserbroek, Zwaanshoek, Alphen aan den Rijn. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op chip tuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij